Cars Am trecut la Galaxy Note20 Ultra 5G + Assessment...

Am trecut la Galaxy Note20 Ultra 5G + Assessment Note9 după two ani – noobz.ro

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


Schimbarea telefonului nu a fost în topul priorităților anul acesta.Însă pentru că socoteala de acasă nu se potrivește eu cea din târg, iată-mă cu Note20 Extremely 5G ca dispozitiv mobil principal.

Acest lucru a fost posibil datorită Samsung România treatment a luat decizia să renunțe la evenimentul clasic de lansare și să trimită definitiv unități de examination presei și creatorilor de conținut. Dacă e să mă întrebi, cred că este cea mai bună decizie pe treatment o poate lua o companie, ca tot mai mulți testeri să poată oferi publicului opinii pertinente, după utilizări de lungă durată.

Cârcotașii o să afirme că ne location pișcotăreala și că ne cumpără brandurile. Așa că, le dau și lor un răspuns înainte să piardă vremea prin comentarii. Ne trec câteva zeci de telefoane pe an prin mână. Însă, e degeaba dacă perioada de testare e de four zile sau cel mult 10 zile.

Într-un timp atât de scurt nu ai când să îți formezi o părere despre un produs și, mai ales, nu poți fi sigur dacă este demn de recomandat urmăritorilor tăi. Iar acum o să revin la telefon, la Note20 Ultra 5G pe care nu programam să îl am, dar care mă bucur că mi-e partener de  o luna de zile.

În materialul de față o să vorbesc despre cei two ani de zile cu Note9

Ce am avut, ce mi-a lipsit, ce aș fi îmbunătățit la acest telefon. Însă, voi prezenta și un top al motivelor pentru care merită să faci update de la Note9 la Note20. La remaining, o să conturez o concluzie, să vedem de ce are nevoie un telefon quality pentru a confront un utilizator fericit.

Înainte de toate, trebuie să stabilim pentru ce folosesc eu telefonul în viața de zi cu zi. Asta pentru a înțelege mult mai bine când și dacă am nevoie de un Galaxy Note20. Pentru că, am mai spus, nu toată lumea are nevoie de cel mai performant telefon. Nu toată lumea are nevoie de Note20.

Șansele sunt destul de mari ca tu, cel care mă urmărești acum, să ai nevoie mai degrabă de un Note9, decât de un Note20. Iar dacă vă întrebați dacă”mai merită să cumperi un Note9 în 2020”,vă garantez că merită să îl cumperi și în 2021, dacă e să ne luăm după cei doi ani în treatment am folosit eu acest telefon.

Și o să mă axez în principal pe experiența personală pentru că nu văd necesitatea prezentării unor platitudini. Specificațiile le știm, câteva benchmark-uri vom vedea imediat, dar cred că cel mai bine vorbește experiența personală cu un produs.

Da, nu avem aceleași nevoi când vine vorba de un telefon. Însă, tocmai de aceea e bine să vezi cât mai multe overview-uri și opinii despre un produs.

Da, dar de ce nu faci movie despre upgrade la Note10 la Galaxy Note20 Ultra 5G?

Pentru că nu merită să schimbi telefonul mai devreme de 2 ani. Iar dacă o să stai de vorbă cu Cristi, treatment folosește Note8, s-ar putea să afli că nu merită să schimbi telefonul nici după 3 ani. În additionally, nu am folosit Note10 mai mult de câteva zile. În acest context, nu am cum să vă dau o recomandare bazată pe experiență, cum precizam la începutul acestui online video.

Așadar, eu folosesc telefonul pentru productivitate. Un termen pe treatment îl auzim destul de des în caracterizarea oricărui produs de tehnologie. Toate brandurile se folosesc la un moment dat de această latură a produselor pentru a le promova, însă nu toate reușesc să o integreze corespunzător în experiența de utilizare a consumatorului remaining.

Pentru mine productivitate înseamnă să pot să fiu conectată în permanență la toate aplicațiile și conturile care mă ajută personalized și profesional. Înseamnă să pot edita texte, foto și video clip cu ușurință oriunde m-aș afla. Înseamnă că folosesc aplicația de cameră cât mai simplu, intuitiv și să nu am parte de blocaje.

Cum de altfel, înseamnă să am energie suficientă pentru cel puțin o zi de lucru, să pot să consum conținut de divertisment fără să mi se blocheze telefonul și să am toate limited-reduce-urile necesare să mă mișc ca Flash.

Pentru mine, telefonul nu este un assertion

Nu îl folosesc pentru etichetă sau recunoaștere. De fapt, în typical nu folosesc produse de tehnologie pentru a epata. Am prieteni treatment aduc des în discuție importanța de a te afișa cu un anumit produs, indiferent că vorbim despre telefoane sau obiecte vestimentare.

Eu vreau să mă afișez doar cu performanțele personale și profesionale. Vreau să se vadă rezultatele muncii mele și să mă mândresc cu ele. Vreau să știu că la closing de zi, din lista de task-uri pe care le-am avut, am bifat 10 din ten pentru că dispozitivele pe care le-am folosit nu m-au dezamăgit.

Și sper că nu se înțelege că Galaxy Note20 Ultra 5G sau Note9 nu sunt telefoane cu treatment să vrei să te afișezi. Oricum, pe piață la această oră, foarte greu poate un alt telefon să egaleze Note20 Extremely, spre exemplu. Dar nu despre asta este vorba și sunt sigură că înțelegeți.

Dacă se impune să fiu și superficială, da, îmi position al naibii de tare culoarea mystic bronze, cum am fost topită după rozul Galaxy Z Flip și de tehnologia foldable în general.

Însă, dau oricând superficialitatea pe performanță

Pentru că mă axez mereu pe rezultate personale și profesionale.  Și mi-aș dori ca tot mai mulți dintre voi să începeți să faceți la fel. Nu există satisfacție mai mare decât atunci când munca ta vorbește de la sine. Când nu ai nevoie să spui ce produse de tehnologie folosești, pentru că știi să le mânuiești atât de bine încât restul vor spune că”ai cel mai performant telefon de pe piață”.

Când tu știi că poate nu îl ai pe cel mai bun de pe piață, dar îl faci să fie cel mai bun prin modul în treatment știi să îl folosești. Pentru că un telefon e nimic fără utilizatorul său. Poți să ai ultimul Fold lansat, dacă îl folosești doar pentru YouTube, Facebook și TikTok e păcat de banii pe treatment i-ai dat.

Galaxy Note9 a fost pentru mine mai mult decât o prelungire a mea

Pentru că știți, așa se spune, că telefonul asta a ajuns să fie. Și nu l-am ținut pentru a vedea notificările din social media sau pentru a sta cu sufletul la gură să văd cine-ce a mai postat în on-line. Pentru că nu pentru asta am telefon.

M-a ajutat pentru editat texte când eram în Cluj la Techsylvania, Untold, Electrical Castle sau la Neversea. M-a ajutat să surprind toate amintirile vii din ultimii doi ani de zile. Asta fie că vorbim despre fotografii sau videoclipuri. L-am folosit pentru a luat ilustrație pentru Noobz, pentru a trimite email-uri, iar mai nou pentru a citi cărți on-line.

Am trecut prin toate setările de cameră de pe Note9, le știu pe de rost și le-am folosit prin rotație pe toate. E drept, multe treatment s-au lansat pe seria S10 și Note10 au venit abia anul acesta și pe Note9 prin Android10, dar tot am avut timp să le explorez.

Am folosit Note9 în piscină, la mare, la munte și în vacanțele prin Europa. L-am folosit inclusiv pe write-up de Sizzling Spot. Iar acum, la doi ani de utilizare distanță, tot este un telefon a cărei baterie o încarci la două zile, dacă îl utilizezi ordinary. Dacă îl soliciți mai mult, bateria ține o zi, dar tot mi se pare bine.

Stylus sau S Pen

Am folosit des stylus-ul, atât pentru scris notițe și lista de cumpărături, cât și pentru a realiza fotografii. Și în tot acest timp, nu am găsit nimic de reclamat acestui telefon. Nimic pe productivitate! Căci pentru asta îl folosesc în principal, după cum spuneam.

Acum, că am avut ocazia să fac enhance la Galaxy Note20 Extremely 5G am stabilit ce îi lipsea lui Note9 pentru a mă ajuta să fiu mai bună în ceea ce fac. Încă de dinainte vedeam că unele fotografii și videoclipuri realizate cu Note9 nu sunt perfecte. Stabilizarea period bună, dar nu ideală.

Zgomotul era prezent în multe situații în care nu foloseam bine lumina. Din când în când mai experimentam un efect de ceață pe fotografii și videoclipuri treatment sper să nu mai apară niciodată pe Note20. În unele situații aș fi avut nevoie de un ecran o ideea mai mare. Pentru că știți, prefer oricând un ecran mai mare în detrimentul celor treatment încap în buzunar.

În ultima lună am ajuns la concluzia că Samsung nu a făcut un enhance la Galaxy Note10, ci la Galaxy Note9

Cred cu tărie, dar nu cred că e important ce cred eu în ochii producătorilor, că improve-urile ar trebui să se facă o dată la doi ani. În loc să vedem două serii de higher-conclude lansate pe an, acum mai nou, trei cu telefoanele pliabile, să vedem improve o dată la doi ani.

Astfel, într-un an ai update la seria S, în altul la Notice și în altul la Z și Fold. Pentru că, să fim serioși, nu vii cu atât de multe lucruri noi de la un an la altul, să merite lansarea. Dar, asta e părerea mea, dacă își dorea Samsung să fiu guide pe aceste aspecte, probabil venea cu o ofertă financiară până acum.

Galaxy Note20 Ultra are tot ce îmi trebuie în acest second pentru a duce productivitatea la următorul nivel. Da, puteam să lucrez cu Note9 încă un an. De fapt, o să îl țin telefon secundar încă o vreme, că nu vrea Cristi să renunțe la Note8.

Însă, o să am storie-uri în culorii mai vii, fotografii mai luminoase, contrastante, treatment să atragă atenția. Pentru imagini realizate cu Note20 Extremely 5G, dați perform la online video de mai sus. De asemenea, voi putea să încep să creez cât mai mult conținut pentru social media și să editez din telefon direct.

Puteam să o fac și de pe Note9, dar cu destul de multe limitări. Acum, mă mișc mult mai repede, am funcționalitățile mult mai la îndemână și sunt mult mai diversificate. Așa că, țineți aproape, că am planuri mari.

Între Note9 și Galaxy Note20 Extremely 5G sunt diferențe de la cer la pământ

Pornind cu suportul pentru 5G, 5G pentru care am abonament din iarnă și pe care l-am testat cu alte telefoane. Și continuând cu toate măsurătorile treatment au reieșit din benchmark-uri. Știu, până acum nu am venit cu astfel de măsurători.

Însă, am făcut un exam pentru că eram curioasă în cifre ce iese. Simt diferențele cu fiecare interacțiune pe care o am cu Note20 Ultra 5G și apoi cu Note9, dar cifrele vorbesc de la sine întotdeauna.

Bun, deci sunteți pregătiți să-i dăm cu cifre? Încep cu Note9, treatment a atins 596 pe solitary-core și 1917 multi-main. Asta înseamnă că în acest moment se bate umăr la umăr cu OnePlus 6 și Pocophone F1.

Măsurătorile spun că P30 Professional de la Huawei ar fi peste, dar nu cu mult, așa că din acest punct de vedere cred că mai ține și de utilizator cum știe să folosească telefonul.

Continuând cu Galaxy Note20 Ultra 5G

Imaginați-vă că la single-main dă rușine inclusiv OnePlus 7T, OnePlus seven Professional, frățiorului mai mic, Note10+, iar de P30 Pro nu mai zic. Desigur, asta sunt comparații pe treatment mi le-a dat aplicația, însă, o să mă țin de benchmark-uri de acum pentru toate telefoanele treatment îmi pică în mână.

Nu intrăm tare în tehnic, dar măcar o comparație rapidă să avem. Așadar, single-main rating 918 și multi-core rating 2771. Pentru mine toate astea se traduc în rapiditate. Și am simțit performanța încă de la prima interacțiune cu telefonul configurat cu toate aplicațiile pe care le folosesc.

Iar pentru că se poate să avem printre noi și utilizatori interesați de Apple iphone eleven Professional Max, pe one core scoate 1321, pe multi-main scoate 3371. Asta înseamnă că e peste Note20 Extremely. Dar țineți cont că vorbim de performanțe Exynos, nu și ale Qualcomm Snapdragon 865+ 5G. Din păcate, nici anul acesta Samsung nu a decis să rămână exclusiv la Qualcomm.

Mai vreau să punctez designul și să închei

Nu o să vorbesc acum de funcționalități ale Note20 Extremely. Eventual, poate o să fac un movie dedicat pe acest subiect aplicat pe ce folosesc eu cel mai des.

Comparat cu Note9, Samsung a mutat toate butoanele Note20 Ultra pe partea dreaptă. A scos butonul dedicat Bixby și la integrat în butonul de pornire. Cum de altfel, a mutat stylus-ul de pe dreapta pe stângă. În primele zile mi-a fost peste mână, dar acum deja m-am obișnuit cu noile poziționări. Desigur, butoanele plasate diferit influențează și anumite interacțiuni cu telefonul, dar totul e rigorous legat de obișnuință.

Dimensiunea mai mare a ecranului se simte, fără doar și poate. Atât la vizionarea conținutului, cât și la redactare de pe telefon și citire. Apoi, diferențele de ecran, le vezi cu ochiul liber cât clipești, nu e cazul să spun mai multe. Modulul de cameră de pe Note20 Ultra mi se pare monstruos.

E foarte mare, la început nu mi-a fost îndemână și am avut oarece emoții că aș putea oricând să îl sparg. Însă, pe zi ce trece mă obișnuiesc mai mult și nu văd o problemă cu el.

Dacă ai husă de protecție, cu atât mai mult nu stabilești că ar avea un ”handicap”

Aș fi preferat un style and design mai simplu al camerei. Însă, probabil Samsung ia luat în calcul și pe cei care vor să epateze. Dacă e să fac o comparație, digital camera principală Galaxy Note20 Extremely 5G mi-a pus un nod în gât la fel ca cea a Apple iphone 11 Pro Max. Nu-mi displace, are ceva ce mă atrage, dar aș vrea alta – cam așa ceva.

Până acum, cel mai mult am folosit Note20 Ultra pentru poze. Poze, poze, poze și iar poze. Nu știu de unde s-a născut pasiunea asta, dar cum văd ceva ce îmi location, cum fac poze. Ați înțeles, nu fac poză, fac poze. Iar pentru a vă arăta ce poate digicam, o să las câteva exemple și în acest online video. Am folosit și modurile video clip pe treatment o să le exemplific, de asemenea cât mai vorbesc câteva moment.

Senzorul de amprentă pe Galaxy Note20 Ultra 5G este în exhibit și o ia la sfert

La Note9 e pe spate. Nu e nici cel mai quick, nici cel mai lent. Însă, am mai experimentat momente când nu a citit amprenta dacă aveam mâinile reci. Memoria, treatment mi se pare printre cele mai importante aspecte la un telefon, e dublă de la Note9 la Note20 Utra.

Note9 are 6GB de RAM cu 128GB stocare internă și foloseam card de 256GB. Ei bine, Note20 Extremely are 12GB de RAM cu 256GB mediu de stocare internă și i-am introdus și card de 256GB, să fiu sigură că nu mai rămân niciodată fără spațiu pentru pozele mele.

Cu siguranță mai sunt multe aspecte pe treatment le-am trecut cu vederea, însă nu vreau nici să mă întind mai mult de 15 moment într-un online video. Mai bine ne revedem și ne reauzim cu impresii pe măsură ce folosesc telefonul, mai ales că rămâne daily driver cel mai probabil pentru următorii doi ani.

Dacă sunteți curioși să vedeți cum filmează Note20 Extremely, mergeți la videoclipul despre update-ul SSD-ului de pe canal, filmat integral cu camerele frontală și principală a telefonului.

Întrebările, completările și recomandările, le aștept în comentarii.

Abonează-te la YouTube Noobz

|

Urmărește-ne pe Instagram

|

Dă like la Fb Noobz

- Advertisement -

Latest news

Drugs circumstance: NCB opposes bail pleas of Rhea, Showik, claims ‘crime even worse than murder or culpable homicide’ – The Indian Express

By: Express News Service | Mumbai | Updated: September 29, 2020 8:30:18 pm Bollywood actor Rhea Chakraborty after being arrested by the Narcotics Control Bureau (NCB) in connection with drugs-related allegations in the late actor Sushant Singh Rajput's death case, from NCB office at Ballard Estate, in Mumbai, Tuesday, Sept. 8, 2020. (PTI Photo)Opposing bail…

“What is Incorrect With You?”: Ankita Lokhande Tells Lover To Delete Video From Sushant Singh Rajput’s Funeral – NDTV

Ankita Lokhande shared this image. (courtesy lokhandeankita)Highlights"Stop posting such videos," tweeted Ankita Lokhande "They are very disturbing for all of us," she added Ankita Lokhande and Sushant Singh Rajput dated for six yearsNew Delhi: Actress Ankita Lokhande, who co-starred with late actor Sushant Singh Rajput in the popular TV show Pavitra Rishta, recently asked a…

Titans, Vikings suspend in-human being things to do over Titans’ constructive COVID-19 tests – NBCSports.com

Getty Images For the first time this season, NFL teams’ operations are being affected by positive COVID-19 tests. The Titans had three players and five other personnel test positive for COVID-19, NFL Network reports. As a result, both the Titans and the Vikings (who played the Titans on Sunday) are suspending in-person club activities. Players…

Greatest Of Lakers vs. Heat 2019-20 Period Sequence – NBA

Sorry for the interruption. We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your YouTube experience, please fill out the form below.

NASA focusing on Halloween for future SpaceX Crew Dragon astronaut launch – CBS News

NASA now plans to launch four astronauts to the International Space Station aboard a SpaceX Crew Dragon spacecraft on October 31, a Halloween flight that will mark the first operational use of the capsule following a successful piloted test flight earlier this summer. The space agency initially targeted October 23 for the "Crew 1" mission,…

Mastermind behind K-pop feeling BTS works by using this philosophy for achievements — and so does Jeff Bezos – CNBC

Bang Si-Hyuk is know as the mastermind behind K-pop sensation BTS, since he brought the boy band together in 2013. On Monday, his company, artist management firm Big Hit Entertainment, set its IPO share price at 135,000 South Korean won, which is approximately $115 per piece, valuing the company at over $4.1 billion. That means Bang, its CEO…

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: