Cars Compania de care n-ai auzit și care vrea să...

Compania de care n-ai auzit și care vrea să se bată cu Huawei și Samsung: acesta e telefonul cu care se laudă – Playtech.ro

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


Telefoanele pliabile sunt thoughtful încă unele de nișă, dar piața crește swift și s-ar putea să vezi mai multe modele în următorii ani. Până atunci, o companie despre treatment n-ai auzit vrea să se bată cu Huawei și Samsung pe acest phase.

Probabil că numele de Royole Corp nu-ți spune mare lucru, dar ar trebui să știi că, de fapt, e compania care a venit cu primul telefon pliabil din lume. Obvious că modelul n-a avut succes și n-ai auzit poate de el, dar a fost de ajuns să inspire marii producători precum Huawei și Samsung. Treatment au modele similare pe piață de treatment sigur știi.

Acum, Royole Corp plusează și, după ce a venit cu primul telefon pliabil în noiembrie 2018, aduce acum o variantă despre care spune că e mult îmbunătățită. E vorba de FlexPai two, treatment are planuri mari: se vrea un concurent direct pentru Samsung şi Huawei.

Telefonul pliabil care vrea să se bată cu modelele Samsung și Huawei

Royole Corp e un startup americano-chinez, care are planuri mari în industria telefoanelor. Modelul FlexPai 2, pe treatment-l prezintă acum, e mult mai puternic decât cel din noiembrie 2018, susține compania.

Ar fi, așadar, un model îmbunătăţit care costă cu cel puțin five hundred de dolari mai puțin decât rivalul Galaxy Z Fold two de la Samsung, de pildă.  În China are un preț de pornire undeva la one.471 de dolari.  Și iată ce-ți oferă în banii ăștia.

Telefonul pliabil FlexPai 2 e echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865 treatment alimentează telefonul, ceea ce înseamnă conectivitate 5G. Dispune de memorie RAM LPDDR5 între 8 GB și 12 GB, o baterie de 4.450 mAh, patru obiective ale camerei – inclusiv un teleobiectiv de 16MP extremely-larg, 8MP cu zoom optic 3x, o cameră principală de 64MP și un obiectiv portret de 32MP pentru selfie-uri.

Telefonul are un mecanism de articulație îmbunătățit, care aparent a fost testat pentru a rezista la peste one,8 milioane de plieri. De asemenea, este cu 40% mai subțire decât originalul și are o grosime de 6,three mm. Este puțin mai subțire decât ce oferă Samsung, dar nu la fel de subțire ca la modelul Huawei.

FlexPai 2 se pliază spre exterior, nu spre inside,  dar înseamnă că ecranul principal este expus regular, ceea ce necesită și o protecție. Ecranul are 7,8 inci, cu o rezoluție 1920 x 1440 și un raport de aspect 3:four.

- Advertisement -

Latest news

Bigg Boss 14: Jasmin Bhasin’s Alleged Boyfriend, Aly Goni To Enter The House? [Details Inside]

Ever since Jasmin Bhasin's name was confirmed for Bigg Boss 14, there were strong rumours that her alleged...

Dimpy Ganguly’s Baby Boy Aryaan Looks Adorable As He Tastes His First Solids On Annaprashan Ceremony

A woman gets to know her superpower when she becomes a mother. Her happiness knows no bounds when...

Bigg Boss 14: Pavitra Punia Opens Up About Her Liking For Eijaz Khan, Says She’s Attached To Him

In every season of Bigg Boss, there are certain contestants who remain in the limelight since the very...

Soha Ali Khan Shares Inaaya Naumi Kemmu’s DIY Diwali Preparations As She Makes ‘Torans’

The season of festivals has started in India and after Dusshera, the preparations for the biggest festival of...

Priyank Sharma And Benafsha Soonawalla Call It Quits? Suggest Their Social Media Handles [Details]

We had seen Priyank Sharma and Benafsha Soonawalla in the house of Bigg Boss and how the two were always there...

Riddhima Kapoor Sahni Shares Stunning Photo With Brother, Ranbir Kapoor And His Ladylove, Alia Bhatt

There's no doubt that the year 2020 is a cursed one and surely we wouldn't want to remember this...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: