Cars Compania de care n-ai auzit și care vrea să...

Compania de care n-ai auzit și care vrea să se bată cu Huawei și Samsung: acesta e telefonul cu care se laudă – Playtech.ro

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


Telefoanele pliabile sunt thoughtful încă unele de nișă, dar piața crește swift și s-ar putea să vezi mai multe modele în următorii ani. Până atunci, o companie despre treatment n-ai auzit vrea să se bată cu Huawei și Samsung pe acest phase.

Probabil că numele de Royole Corp nu-ți spune mare lucru, dar ar trebui să știi că, de fapt, e compania care a venit cu primul telefon pliabil din lume. Obvious că modelul n-a avut succes și n-ai auzit poate de el, dar a fost de ajuns să inspire marii producători precum Huawei și Samsung. Treatment au modele similare pe piață de treatment sigur știi.

Acum, Royole Corp plusează și, după ce a venit cu primul telefon pliabil în noiembrie 2018, aduce acum o variantă despre care spune că e mult îmbunătățită. E vorba de FlexPai two, treatment are planuri mari: se vrea un concurent direct pentru Samsung şi Huawei.

Telefonul pliabil care vrea să se bată cu modelele Samsung și Huawei

Royole Corp e un startup americano-chinez, care are planuri mari în industria telefoanelor. Modelul FlexPai 2, pe treatment-l prezintă acum, e mult mai puternic decât cel din noiembrie 2018, susține compania.

Ar fi, așadar, un model îmbunătăţit care costă cu cel puțin five hundred de dolari mai puțin decât rivalul Galaxy Z Fold two de la Samsung, de pildă.  În China are un preț de pornire undeva la one.471 de dolari.  Și iată ce-ți oferă în banii ăștia.

Telefonul pliabil FlexPai 2 e echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865 treatment alimentează telefonul, ceea ce înseamnă conectivitate 5G. Dispune de memorie RAM LPDDR5 între 8 GB și 12 GB, o baterie de 4.450 mAh, patru obiective ale camerei – inclusiv un teleobiectiv de 16MP extremely-larg, 8MP cu zoom optic 3x, o cameră principală de 64MP și un obiectiv portret de 32MP pentru selfie-uri.

Telefonul are un mecanism de articulație îmbunătățit, care aparent a fost testat pentru a rezista la peste one,8 milioane de plieri. De asemenea, este cu 40% mai subțire decât originalul și are o grosime de 6,three mm. Este puțin mai subțire decât ce oferă Samsung, dar nu la fel de subțire ca la modelul Huawei.

FlexPai 2 se pliază spre exterior, nu spre inside,  dar înseamnă că ecranul principal este expus regular, ceea ce necesită și o protecție. Ecranul are 7,8 inci, cu o rezoluție 1920 x 1440 și un raport de aspect 3:four.

- Advertisement -

Latest news

Anupam Kher Credits His Mom, Dulari For His Success In Bollywood, Recalls Her Values And Sacrifices

Bollywood actor, Anupam Kher is one of the most respected, admired, successful, and incredibly talented actors of all-time. From...

Ishita Dutta’s Husband, Vatsal Sheth Helps Her With Kite Flying On The Occasion Of Makar Sakranti

January 13 and January 14 bring in many festivals across the nation and every region of the country has...

Mahesh Babu’s Daughter, Sitara Dons A Saree To Wish Everyone On Makar Sankranti, Looks Adorable

Festivals play a vital role in our lives as it is a medium to share happiness with our loved ones....

The Kapil Sharma Show: Jaya Prada Says Dharmendra Was The Biggest Flirt Of Their Era [Watch Video]

Popular comedy show, The Kapil Sharma Show is going to host veteran actors, Raj Babbar and Jaya Prada, and...

US Capitol Riots: Trump once again impeached for inciting the supporters

A huge commotion seems to take the Capitol building in the US. US Capitol riots that caused the tumult...

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai: The death of Naira

The new twist in the hot favourite show of the audience yeh Rishta kya kehlata hai is definitely going to...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: