Cars De ce acest cablu pentru Iphone twelve costă miliarde...

De ce acest cablu pentru Iphone twelve costă miliarde de dolari – UNIMEDIA

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


Ce vezi în colajul de mai jos e cablul pe treatment Apple l-ar pune în cutia lui Iphone twelve. E alb, așa cum te-ai aștepta, are la un cap un port USB-C, iar la celălalt un port Lightning. Schimbarea, sesizabilă și posibil care să-l facă mai durabil, e că e acoperit de-un content textil. Îi conferă și-o senzație de cablu quality, scrie Playtech.

Odată cu acest cablu pentru Iphone twelve, Apple ar putea rezolva și problema cablurilor care se rup, pentru că se uzează prea repede. Altfel, ca pe alte accesorii similare, are și acesta un cip integrat în mufă prin care e controlată încărcarea. Deocamdată, nu-i știm prețul oficial. Ce e însă clar e că va genera miliarde de dolari. Și nu doar pentru Apple.

Strategia Apple pentru Iphone 12, și nu numai, care te va enerva

Odată cu Watch six, Apple a confirmat un zvon: fără încărcător de priză în cutia noilor sale dispozitive. Astfel, ceasul are doar un cablu pe care îl bagi într-un port USB și-l încarci. Același lucru va fi și pentru Apple iphone 12 – deocamdată nu e clar dacă pentru toate modelele sau doar pentru cele quality.

De ce dispare încărcătorul? Apple susține că a luat decizia ca să contribuie la curățarea mediului – sau cel puțin înfrânarea poluării acestuia. Astfel, tu deja ai un încărcător și poate chiar mai multe. De ce ai mai avea nevoie de unul nou pe treatment, posibil, nici nu-l vei scoate din cutie? Așa că livrează doar un cablu, ceva mai rezistent, dacă pozele de mai sus sunt veridice, pe care să-l folosești cu ce ai deja, pentru că încărcarea e oricum controlată în cablu.

Apple va avea la vânzare, pentru Iphone 12, iPad, Look at și nu numai un încărcător cu o putere de twenty wați. De altfel evident, compania a fost acuzată că nu-i despre protejarea planetei, ci făcut și mai mulți bani pe seama utilizatorilor. Ceea ce n-ar fi fals, pentru că a mai făcut așa ceva și în trecut.

Cu câteva generații înainte de Iphone twelve, Apple a făcut un pic de gimnastică în Excel: în loc să ofere și un Apple iphone de 128 GB, a avut la vânzare doar de sixty four GB și de 256 GB. Strategia e activă și în prezent cu modelele din 2019. Excepția e Iphone SE, lansat în 2020 și care are o versiune de 128 GB.

Calculul, că ziceam de Excel, e extrem de simplu și se aplică excelent și la lipsa încărcătorului din cutia lui Iphone 12. Compania cheltuie puțin pe memorie (diferența între 128 și 256 GB period, în fabrică, de circa fifteen dolari la Iphone X). Dar prin eliminarea opțiunii de 128 GB, Apple câștiga mai mult fără să facă nimic în as well as. Ba chiarfără să facă, pentru că nu mai ocupa linia de producție cu o versiune suplimentară.

  • Dacă ar fi existat Apple iphone X de 128 GB: 64 GB – 1.000 dolari /128 GB – 1.100 dolari/ 256 GB – one.two hundred dolari
  • Iphone X așa cum a ajuns pe piață: sixty four GB – one.00 dolari / 256 GB – 1.150 dolari

După cum vezi din prețurile de mai sus, a fost mai eficient să sară peste 128 GB. Am adus mai jos prețurile pentru Iphone eleven Professional.

Pe scurt, dacă ar fi existat o versiune de128 GB, ar fi fost undeva la six.000 de lei (dacă nu chiar five.900 lei) și utilizatorii ar fi preferat-o în dauna unui telefon cu 256 GB. În fine, ai înțeles: schemă simplă și eficientă.

Ai și încărcător, dar pe bani – la Apple și la terți

Sunt, în prezent, trei grupuri treatment câștigă din strategia Apple cu încărcătorul (sau lipsa lui) pentru Apple iphone 12. Producătorii de accesorii, Apple, și magazinele treatment vând produse și accesorii SH. Compania promovează strategia sa pentru protejarea mediului, producătorii de accesorii jubilează, iar utilizatorul fie se găsește în situația în treatment plătește și încărcătorul, fie folosește ce are prin casă.

Strategia Apple pentru View six și Iphone 12 pornește de la un adevăr: cu toții avem încărcătoare prin casă. Adevărul omis e acesta: nu toate încărcătoarele sunt la fel de bune. Totul ține de acest speedy cost. Și aici vor câștiga toți acești furnizori de accesorii bani. Un încărcător swift va fi scump. Unul immediate și sigur va fi și mai scump.

În prezent, un încărcător Apple de 18 wați, pentru Apple iphone, costă peste two hundred de lei. Furnizorii terți au prețuri între a hundred and fifty și 250 lei. Sumele acestea, în aparență mici pentru un gigant ca Apple, sunt cele treatment îi asigură un flux constant de și mai multe miliarde la scară mare. Totodată, îi experience pe producătorii terți să tragă și mai tare să promoveze produsele Apple.

Am trecut toate astea pe listă ca să nu te surprindă Apple iphone twelve când va fi lansat. Odată cu anunțul Apple, te mai poți pregăti de ceva: toți ceilalți producători de telefoane quality cu Android să facă la fel.


- Advertisement -

Latest news

‘Mirzapur 2’ Fame, Priyanshu Painyuli Gets Married To GF, Vandana Joshi, Wedding Album Inside

The year 2020 has been a year of high-end emotions. With lots of bad news, we wait for...

Neha Kakkar’s Husband, Rohanpreet Singh And Her Brother, Tony Kakkar Fights Over Her In A Cute Video

Popular singer, Tony Kakkar is one of the most loved music composers and singers of this generation. The...

White House: Trump signals to leave the presidency

US President Donald Trump has said he will leave the White House if President-elect Joe Biden is formally announced...

Diego Maradona Film delivers peaceful and inspirational message

Wrapping in blue, Diego is having his last applause by his fans as roses, football uniform, banners and kisses....

Diego Maradona dies, at the age 60, after suffering cardiac arrest

Diego Maradona, the great soccer player and former captain of Argentina, has died at the age of 60. Former...

Song Monster: ‘Justin Bieber’ and ‘Shawn Mendes’ makes a perfect duo

The Canadian pop stars friendship story is really interesting. It began with a question. From who is Shawn Mendes...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: