Cars Flagship-urile Huawei P40 Collection sunt dotate cu cel mai...

Flagship-urile Huawei P40 Collection sunt dotate cu cel mai mare senzor HUAWEI CMOS de care a beneficiat un smartphone până acum – Forbes Romania

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


HUAWEI Shopper Organization Group (CBG) a anunțat astăzi lansarea oficială a HUAWEI P40 Professional+, HUAWEI P40 Pro și HUAWEI P40, flagship-urile Huawei P40 Sequence, treatment se remarcă printr-un style de ultimă oră și camere foto revoluționare, ce extind radical posibilitățile de fotografiere și înregistrare video.

Alături de HUAWEI P40 Sequence, HUAWEI a lansat și noul HUAWEI Watch GT2e, destinat unui stil de viață activ, boxa wireless HUAWEI Sound X, dezvoltată în parteneriat cu cei de la Devialet pentru o experiență sonoră de înaltă calitate și totodată cel mai latest product de ochelari inteligenți S/S ’20 HUAWEI X Light MONSTER. Concepute pentru o viață digitală mai bună, toate aceste noi lansari completează portofoliul deja variat de produse, menite să răspundă tuturor scenariilor.

HUAWEI P40 Collection continuă tradiția în materie de excelență a imaginii. Senzorul mare de one/1.28 inci are un pixel combinat de 2.44 μm pentru a crește masiv capacitatea de a capta lumina pentru performanțe îmbunătățite în condiții de luminozitate scăzută, iar structure-ul îmbunătățit al periscopului permite realizarea unui zoom optic de până la 10x. Flagshipurile din serie beneficiază de Kirin 990 5G și susțin tehnologiile 5G și Wi-Fi six In addition de mare viteză. Components-ul avansat este integrat într-o carcasă atractivă și compactă, prevăzută cu ecran HUAWEI Quad-curve Overflow, treatment oferă fluiditate și capacitate de răspuns deosebite.

 „HUAWEI P Collection a însemnat întotdeauna o estetică inovatoare și accesul la cel mai premium hardware, reprezentând tot ce e mai bun în industrie în materie de design and style și tehnologie. Cu un senzor de excepție, optică de la Leica, chipset puternic și HUAWEI XD Fusion Engine, HUAWEI P40 Collection exprimă prin excelență viziunea noastră și oferă o experiență Tremendous Definition în orice second al zilei, pentru a le oferi consumatorilor cea mai bună experiență ca să-și îndeplinească viziunea creativă.“, afirmăRichard Yu, CEO HUAWEI Customer Small business Team.

Huawei P40 Professional va fi disponibil în România cu preț recomandat de 4599 lei,  în timp ce modelul Huawei P40 are un preț recomandat de 3799 lei, ambele beneficiind  de o serie de oferte atractive la partenerii de distribuție. HUAWEI P40 Pro+ va veni pe piața locală la o dată ulterioară lansării. În furthermore, în perioada următoare, smartphone-urile flagship Huawei P40 și P40 Pro pot fi precomandate începând din 27 Martie până pe 5 aprilie 2020, iar prețul special contain căștile Huawei Freebuds 3, un produs ce are valoare recomandată de 799 lei, la care se adaugă fifty GB Cloud Storage pentru 12 luni, precum și o serie de added beneficii.

HUAWEI P40 Professional și HUAWEI P40 Professional+ sunt echipate cu un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow. Inspirat de arta mișcării în natură, ecranul are o margine semi-rotunjită pe toate cele patru părți. Ramele super înguste și colțurile rotunde oferă un aspect aproape fără margini, pentru o experiență de vizionare captivantă și o formă ergonomică. Scanerul de amprentă îmbunătățit și integrat în ecran oferă autentificare biometrică cu thirty% mai rapidă.

Disponibile în trei finisaje din sticlă lucioasă – Ice White, Deep Sea Blue și Black –  și două din sticlă mată – Blush Gold și Silver Frost – HUAWEI P40 Professional și HUAWEI P40 emană eleganță din toate unghiurile. HUAWEI P40 Pro+ este dotat pe spate cu un panou ceramic nano-tech rafinat, ars în cuptor și lustruit pentru a rezista în timp, cu o durabilitate incredibilă și un stil atemporal. Acest design and style unic vine în două culori emblematice: White Ceramic și Black Ceramic.

Încorporat în telefoanele flagship HUAWEI P40 Series, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurații cu cameră triplă, cameră cvadruplă și penta-cameră. HUAWEI P40 realizează fotografii excelente cu obiective cu unghi ultra-larg, unghi larg și teleobiective. HUAWEI P40 Pro aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x. Cu SuperZoom Array, treatment suportă zoom optic de până la 10x și zoom digital 100x, HUAWEI P40 Professional+ le oferă consumatorilor imagini fără precedent.

Senzorul HUAWEI Extremely Vision inclus în smartphone-urile flaghship HUAWEI P40 Collection este un true progres ingineresc, revoluționând tehnologia senzorilor la nivel de pixeli. Cu o dimensiune de one/1.28 inci, acesta suportă combinarea pixelilor pentru a atinge pixeli de two.forty four μm și Octa PD AutoFocus pentru focalizare de mare viteză în orice instant al zilei indiferent de rapiditatea cu treatment obiectele apar în obiectiv, în timp ce HUAWEI XD Fusion Engine folosește AI pentru detalii mai clare în toate condițiile de luminozitate.

HUAWEI P40 Professional apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x și zoom-ul digital de până la 50x. Pentru prima dată, HUAWEI P40 Professional incorporate senzorul RYYB, specific conceput pentru a capta mai multă lumină, pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom. HUAWEI P40 Professional+ are SuperZoom Array de până la 100x, prevăzut cu un nou layout periscopic, treatment captează  lumina de cinci ori mai bine, extinzând capacitatea de marire cu 178% pentru a suporta zoom-ul optic de până la 10x. Camera principală Ultra Eyesight stabilizată optic și SuperZoom Array funcționează în tandem cu AI pentru a realiza Triple OIS+AIS pentru stabilizare foto și video mult îmbunătățite.

Tonul și textura pielii sunt reproduse cu fidelitate de noul senzor multispectru pentru temperatura culorii și de algoritmul AI AWB, treatment sporesc acuratețea culorilor cu forty five%. Algoritmii de învățare profundă oferă optimizări de portret în timp true, îmbunătățind astfel luminozitatea și detaliile. HUAWEI P40 Professional și HUAWEI P40 Pro+ dispun de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale și funcția de deblocare facială IR, treatment asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală. HUAWEI P40 Series introduce și HUAWEI Golden Snap, o nouă funcție Gallery care folosește AI pentru a alege cele mai bune cadre dintr-o imagine în mișcare. AI Remove Passerby și AI Eliminate Reflection pot elimina subiectele nedorite și luminile supărătoare din cadru, permițând utilizatorilor să își îmbunătățească imaginile cu ușurință.

Camera cinematografică supersensibilă de 40 MP cu treatment sunt dotate HUAWEI P40 Pro și HUAWEI P40 Pro+ are un obiectiv cu unghi extremely larg, cu o distanță focală echivalentă cu eighteen mm și un senzor de 1/one.fifty four inci treatment suportă același raport de part 3:2 well known la aparatele foto DSLR comprehensive-body. Pixelii acestui senzor pot fi ajustați person pentru expunere lungă, scurtă sau normală, pentru realizarea de videoclipuri HDR bazate pe hardware. Tehnologia Sedecimpixel Fusion integrată în această cameră suportă combinarea de pixeli 16-în-1 pentru a make super pixeli de 4.48 μm ce cresc sensibilitatea la lumină până la ISO51200 și allow înregistrare video Extremely Sluggish-Movement de 7680fps.

Smartphone-urile flagship HUAWEI P40 Collection suportă simulare bokeh în timp serious pentru videoclipuri. Imitând efectele unui obiectiv cu diafragmă largă, această funcție adaugă bokeh progresiv pentru a evidenția subiectul principal al înregistrării. Camera cu teleobiectiv poate surprinde imagini cu zoom de înaltă rezoluție, precum și videoclipuri time-lapse 4K. Audio Zoom, disponibil pe flagship-urile HUAWEI P40 Series, permite utilizatorilor să facă zoom pe o sursă audio și să-i amplifice sunetul.

Smartphone-urile flagship HUAWEI P40 Sequence sunt alimentate de Kirin 990 5G pentru a furniza conectivitate integrată 5G cu cel mai cuprinzător suport de bandă 5G, performanță AI robustă și eficiență de putere într-un factor de formă mai mic decât oricare dintre predecesorii săi. HUAWEI P40 Professional și HUAWEI P40 Pro+ au un panou de ninety Hz cu procesor grafic îmbunătățit. Flagshipurile HUAWEI P40 Series suportă tehnologia Wi-Fi six Additionally de 160MHz care permite transferul datelor cu viteze de până la two,400Mbps. HUAWEI P40 Professional+ vine cu SuperCharge wireless de 40W, pentru o încărcare rapidă și convenabilă. Chipset-ul dispune de un spațiu termic ce oferă performanțe excepționale datorită sistemelor avansate de răcire, soluția Supercool hibrid four-în-1 de treatment dispune HUAWEI P40 Pro+ asigurând performanțe de răcire excelente.

Sistemul de operare EMUI ten.1 introduce o serie de funcții noi pentru AI. Profitând de algoritmii HUAWEI de recunoaștere facială și optimizare, HUAWEI MeeTime[one] oferă o experiență de apel video clip de 1080p Entire High definition de înaltă calitate, chiar și atunci când utilizatorul inițiază apelul dintr-o cameră slab luminată. HUAWEI Share integrează o gamă de funcționalități cross-device, permițând utilizatorilor să transfere cu ușurință fișiere, să stabilească conexiuni sau să partajeze ecranul între dispozitive.

Huawei Share facilitează transferul de fișiere de mare viteză între smartphone și alte dispozitive, cum ar fi tablete și computere. Cu Huawei Share, consumatorii pot transmite muzică către un difuzor inteligent, pot folosi funcția de oglindire a ecranului și se pot conecta la Wi-Fi atingând dispozitivul[two] cu treatment vor să conecteze telefonul. O nouă funcționalitate adăugată colaborării cu mai multe ecrane permite utilizatorilor să răspundă cu ușurință la apelurile online video sau vocale, direct prin personal computer și să deschidă fișiere și hyperlink-uri pe smartphone cu aplicații Laptop indigenous pentru o productivitate sporită.

Lucrând în strânsă colaborare cu dezvoltatorii globali, HUAWEI oferă o gamă largă de aplicații locale și globale pe AppGallery, magazinul oficial de aplicații HUAWEI. Utilizatorii se pot bucura și de o bibliotecă bogată pentru divertisment de calitate pe HUAWEI Video, HUAWEI New music și HUAWEI Reader, cu actualizări permanente de la furnizori de conținut de top.

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o evoluție foarte rapidă și este capabil să ofere cel mai deschis, sigur și inovator serviciu pentru five hundred de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puțin de doi ani, Huawei AppGallery a devenit disponibil în peste a hundred and seventy de țări.

HUAWEI App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre treatment Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Revenue, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture și BRD. Echipa locală Huawei CBG este în discuții și cu celelalte grupuri bancare importante, pentru ca aplicațiile lor să fie disponibile în Application Gallery cât mai curând. Application Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile Professional Tv, Digi 24, Biziday, Antena Participate in, Orange Tv set Go, Telekom Tv set sau Digi On line. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate procuring-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Playing cards sau WorldClass. HUAWEI App Gallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale treatment au devenit cunoscute și utilizate și la nivel world-wide. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Discover English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Professional. De asemenea, planurile de viitor ale HUAWEI vizează și o colaborare cu Mondly, tocmai pentru a oferi utilizatorilor și mai multe aplicații educaționale de învățare a limbilor străine.

În overall, App Gallery conține peste 75 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un take a look at stringent de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile treatment nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

AppGallery implementează cel mai înalt nivel de verificare pentru a izola și proteja datele sensibile și confidențialitatea utilizatorilor. Informațiile cu caracter own – cum ar fi datele biometrice – nu vor fi niciodată procesate în afara dispozitivului Huawei, oferind utilizatorului un command complet asupra datelor sale personale. EMUI permite utilizatorilor să controleze permisiunea utilizatorului aplicației. Mai important, toate datele utilizatorului sunt anonimizate și stocate local, corespunzând regiunii fiecărui utilizator.

- Advertisement -

Latest news

Kanika Kapoor exams adverse for coronavirus

Written by Kshitij Rawat | New Delhi | Updated: April 5, 2020 11:31:07 am Kanika Kapoor was tested positive with COVID-19 on March 20. (Photo: Kanika Kapoor/Instagram) Bollywood playback singer Kanika Kapoor finally tested negative for coronavirus after the fifth time she was tested. A tweet from news agency ANI read, “Bollywood singer Kanika Kapoor’s…

What to Watch Tonight, April 8, 2020

Looking for something to do tonight?Each day we’ve been rounding up some of the best things we’ve come across to stream each night. Yesterday we told you about an online music festival and a way to learn how to make better drinks.Today we found a unique performance from the original cast of Hamilton, some new…

It Costs So Substantially Money To Crash On The Nürburgring – Jalopnik

The internet loves Nürburgring crashes. Race crashes, prototype crashes, crash compilations—we’re obsessed. But we don’t really talk about what comes next. The price penalty drivers face for wrecking part of the track is probably worth more than the cars.Car Throttle has evidently started doing animation-style fact videos, and you know what, they’re pretty good. The…

Bigg Manager 13’s Shefali Jariwala shares a passionate photo with hubby Parag Tyagi fans imagine she is pregn – Moments of India

Bigg Boss 13's Shefali Jariwala and husband Parag Tyagi make for a gorgeous couple and they are like each other's support system. Shefali recently shared a beautiful picture where she can be posing in the arms of her hubby. However, a few fans noticed a baby bump and asked her 'if she is pregnant'. The…

Sonakshi Sinha lashes out at all those abandoning their pets for the duration of the Coronavirus lockdown See Write-up – PINKVILLA

Sonakshi Sinha has recently lashed out at those people who have abandoned their pets fearing the transmission of Coronavirus. Read on to know what she has to say about the same. It’s really sad to see some people abandoning their pets during the Coronavirus crisis that has hit the entire world. This is all because…

Notre Dame’s Brian Kelly emerges as voice of cause in sea of tone-deaf higher education football coaches – CBS Sports activities

Brian Kelly did what Notre Dame coaches throughout history have done best: rallied their players in a time of strife. In this case, the players were the general public as Kelly addressed the impact of the coronavirus at the end of a media conference call held Wednesday.Asked by local television reporter (through a Notre Dame…

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: