Cars HMD Global, compania treatment deţine licenta Nokia pentru telefoane,...

HMD Global, compania treatment deţine licenta Nokia pentru telefoane, a anunţat două noi smartphone-uri – Economica.net

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


HMD World wide, compania treatment deţine licenta Nokia pentru telefoane, a anuntat două noi smartphone-uri din familia entry-stage, Nokia 3.four și Nokia 2.4, o nouă gamă de accesorii și serviciul HMD Link Professional, destinat companiilor, treatment oferă day cellular în roaming.

„Fără îndoială, acest an a fost unul plin de provocări pentru toată lumea și suntem alături de cei treatment au fost afectați de circumstanțele aduse de această perioadă. Pentru noi, 2020 a fost un an al transformărilor, în care ne-am adaptat vremurilor în schimbare. Sunt foarte bucuros să anunț extinderea serviciilor noastre cu valoare adaugată destinate companiilor odată cu introducerea HMD Join Professional, oferind astfel un nivel de flexibilitate și securitate fără precedent. Nokia 3.4 și Nokia 2.four reprezintă adiții importante ale gamei noastre de terminale accesibile. Nu în ultimul rând, sunt mândru să știu că utilizatorii noștri din întreaga lume vor avea, începând de astăzi, posibilitatea unei experiențe 5G cu
adevărat globale, alături de Nokia eight.three 5G, și de asemenea, mă entuziasmează parteneriatul cu No Time To Die – treatment demonstrează că un telefon Nokia este singurul gadget de treatment vei avea nevoie”, a declarat Florian Seiche, CEO HMD International.

Nokia 2.four
Noua generație a telefoanelor Nokia 2 introduce funcții esențiale moderne precum think about AI, cu un mod nocturn dedicat și editor de portrete treatment allow utilizatorilor să își personalizeze fotografiile chiar și după ce acestea au fost realizate. Senzorul de amprentă și autentificarea facială cu suport AI oferă acces simplu și un additionally de securitate, totul cu un style durabil. Utilizatorii vor putea viziona conținut, învăța și crea, folosind ecranul Hd+ de 6.5”, iar datorită autonomiei bateriei de până la două zile se vor putea bucura de aplicațiile și jocurile preferate mai mult timp. De asemenea, Nokia 2.4 vine cu
promisiunea Android, oferind actualizări lunare de securitate timp de trei ani și doi ani de actualizări ale sistemului de operare, fiind așadar pregătit pentru Android eleven și 12.

Nokia three.4Noul Nokia three.four dispune de un enhance în materie de performanță, datorită Platformei Mobile Qualcomm® Snapdragon™ 460, oferind utilizatorilor mai multă putere. Aceștia pot atinge un nou nivel de creativitate, cu ajutorul ecranului Hd+ de six.39” cu o cameră frontală punch-hole și cameră principală triplă cu lentile ultra-wide și picture AI. Nokia 3.4 dispune de Android 10 și vine cu promisiunea Android de actualizări constante de securitate și ale sistemului de operare. Tuturor acestor aspecte li se adaugă și autonomia bateriei de până la două zile 3 și style and design-ul quality atemporal, disponibil în trei culori vii.

loading…

- Advertisement -

Latest news

Suresh Raina Shares A Photo With His Wife, Priyanka Chaudhary, Reveals Why He’s ‘Super Proud’ Of Her

The co-founder of the popular healthcare brand, Maate Care, Priyanka Chaudhary is one of the most inspiring women of...

Namrata Shirodkar’s Picture Of Sister, Shilpa Shirodkar Hugging Sitara Gives A Glimpse Of Maasi Love

There are some people in our lives, who love us more than our parents. They can be our mama-maami,...

Varun Dhawan Pens A Note For His Fans Thanking Them, Shares An Unseen Picture From The Wedding

We had finally witnessed one of the most awaited weddings in Bollywood when our favourite actor, Varun Dhawan had...

Ankita Bhargava Gets A Love-Filled Kiss From Daughter, Mehr In This Candid Photo With Their Pooch

Welcoming a fur baby in your life is as equal a happy moment as having your own baby. And...

Shilpa Shetty’s Hubby, Raj Kundra And Their Son Viaan Raj Kundra Distribute Blankets To The Homeless

Children are the shadow of their parents and learn everything from them. In the development stage of a child,...

Amitabh Bachchan Showing Off His ‘New Acquisition’ Leaves Granddaughter, Navya Naveli Nanda Amazed

Over the years, we have often used Amitabh Bachchan’s dialogues in our daily conversations and we must credit him...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: