Cars Lansare Apple Are living Cum arată produsele apărute pe...

Lansare Apple Are living Cum arată produsele apărute pe piaţă Video – RomaniaTV.internet

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


Anul 2020 a venit cu schimbări şi pentru compania Apple, treatment a renunţat la evenimentul propriu-zis, cu general public, şi a creat un eveniment stay pe Youtube, în treatment să-şi prezinte noile produse scoase pe piaţă. 

Acesta este al doilea eveniment important Apple anul acesta după WWDC 2020, treatment a avut loc în luna iunie. La evenimentul de astăzi, gigantul tehnologic va anunța un nou iPad, Enjoy Collection 6, Apple Look at mai ieftin, AirTags, pachetul One particular Services, şi altele.

Din păcate, la evenimentul Apple de astăzi, nu va exista niciun Apple iphone. Gigantul tehnologic a întârziat lansarea seriei Iphone 12 din cauza pandemiei. Viitoarea serie Apple iphone 12 ar putea deveni oficială în prima jumătate a lunii octombrie și va fi lansată la scurt timp. Se spune că Apple va lansa mai întâi Iphone twelve și Pro urmat de versiunea Apple iphone 12 Professional Max. 

Apple lansează suportul „Audio spațial” pentru AirPods Professional

Apple lansează o actualizare de firmware pentru AirPods Pro. Noul firmware se numește 3A283. Când împerecheați AirPod-urile treatment rulează Iphone cu iOS 14, utilizatorii se pot bucura de “suntetul spațial”, o caracteristică care simulează sunetul surround.

În cazul în treatment nu sunteți la curent cu termenul, sunetul spațial este o caracteristică pe care Apple o numește “experiență teatrală” pentru sunet atunci când vizionați un film sau jucați jocuri movie. Funcția utilizează în esență senzorii de pe Iphone și AirPods Professional pentru a oferi un sunet captivant. Când vă mișcați capul într-o direcție sau alta, sunetul se schimbă pentru a reflecta acea mișcare. Audio spațial este în esență un mod de a crea sunetul la 360 de quality.

Noul iPad, Apple Observe Sequence six, specificațiile Apple Enjoy SE s-au scurs înainte de lansare

Tipster Evan Blass a distribuit informaţii despre viitoarele produse iPad și Apple Watch. IPad Air de generația a 4-a, cunoscut și ca iPad Air 4, a fost conceput pentru a fi alimentat de noul procesor A14 și poate trece la portul USB Style-C. Poate avea un style identical cu gama iPad Professional, iar noul product poate renunța și la Touch ID. De asemenea, se zvonește că Apple va lansa iPad-ul de generația a 8-a treatment ar putea fi alimentat de vechiul procesor A12X și să ofere totuși suport portului Lightning.

Apple Watch Collection 6 va fi succesorul Apple View Series 5 treatment a fost lansat anul trecut, în timp ce Apple View SE va fi o ofertă accesibilă – o premieră din gama portabilă Apple, treatment vizează un section diferit de ceasuri inteligente. Apple Enjoy Sequence six este prevăzut cu procesor S4, treatment este puțin greu de înțeles, deoarece Apple Observe Collection five a venit cu procesorul S5.

Apple Watch Collection 6 vă poate măsura nivelul de oxigen din sânge

Apple Observe Sequence six este în sfârșit oficial. Noua serie Apple Observe six este capabilă să vă măsoare nivelul de oxigen din sânge chiar de la încheietura mâinii, în orice minute și oriunde. Pentru prima dată, Apple aduce ceasul în varianta Solution Pink împreună cu alte câteva opțiuni de culoare.

Caracteristici Apple Enjoy Sequence six

Apple Check out Sequence six vine cu un ecran întotdeauna îmbunătățit, mult mai bun decât generația anterioară. Ceasul vine cu numerous fețe de ceas, inclusiv GMT, numărătoare inversă, față memoji, printre multe altele. Apple a introdus Family Established, acest lucru vă va ajuta să configurați Apple View pentru copilul dvs. utilizând Apple iphone-ul. Noul Apple Check out vine cu ten moduri sport.

Anunțat Apple Watch SE

Apple Observe SE vine cu toate funcțiile pentru a rămâne conectat, în formă și sănătos. Folosește chipset-ul Apple Observe Series five și vine cu toate noile caracteristici, inclusiv configurarea familiei. Watch Series SE rulează pe program-ul WatchOS comparable cu noul View Sequence 6.

Preț Apple View SE, Check out Series six

Apple View SE a fost lansat la 279 de dolari. Noul Apple Look at Collection six are un preț de 399 $, în timp ce Enjoy Collection 3 va continua să aibă un preț de 199 $. Deocamdată, nu există detalii despre momentul în treatment aceste noi ceasuri Apple vor ajunge în România şi la ce preţuri. 

Apple Conditioning + 

Apple Physical fitness + este un nou serviciu pentru Apple View, care va încerca să vă inspire să rămâneți mai activ și să participați la sesiuni de antrenament. Health + include multe moduri de antrenament precum yoga și multe altele și, de asemenea, vă oferă piese noi care vă vor motiva să vă antrenați mai bine. De asemenea, veți putea să vă salvați melodia Apple Songs pe Conditioning +. Preţul unui Apple Physical fitness +înceepe de la 9,ninety nine USD pe lună și 79,ninety nine USD pe an. Noii cumpărători Apple Watch vor primi abonament gratuit de 3 luni la Apple Health +.

Anunțat serviciul Apple 1

Apple Just one păstrează toate serviciile Apple sub un singur program. Serviciul este disponibil în trei planuri de abonament: Unique la fourteen,95 USD / lună, Familia la 19,ninety five USD / lună și Premier la 29,ninety five USD / lună.

iPad a 8-a generație a fost lansat la 329 de dolari

Alături de Look at Series six și Check out SE, Apple a anunțat cea de-a opta generație a iPad-ului său de bază – o actualizare a tabletei sale entry-amount de ten,two inci, care îmbunătățește procesorul la un chipset A12 mai immediate. iPad a eight-a generație promite să fie de până la 3 ori mai rapidă decât tableta Android cel mai bine vândută. Noul iPad din generația a 8-a are un preț de 329 USD, pentru clienții din domeniul educației va fi disponibil la 299 USD. Puteți comanda noul iPad astăzi și va fi disponibil începând de vineri.

Apple anunță noul iPad Air la 599 de dolari

Asemănător cu iPad Professional, noul iPad Air este alimentat de un nou chipset A14 Bionic, despre treatment Apple susține că va crește performanța cu 40% și cu 30% performanța grafică. Noul iPad Air vine cu TouchID integrat în interiorul butonului de alimentare și consist of un afișaj Retina lichid mai mare în comparație cu iPad-ul generației anterioare. Apple face noul iPad Air disponibil în cinci culori vibrante. Noul anunțat Apple iPad Air include things like și suport pentru USB-C, cameră unică de 12MP, senzor frontal de 7MP, tastatură magică.

- Advertisement -

Latest news

Hardik Pandya Takes A Dip In The Pool With Daddy’s Boy, Agastya, Flaunts His Tattoos

Gone are the times when fathers used to be hesitant in expressing their love and care for their...

Anita Hassanandani And Ekta Kapoor Make ‘Pawri Ho Rahi Hai’ Video With Their Kids, Aarav And Ravie

Pregnancy is one thing that you cannot hide, no matter what. Similar was the case with Anita Hassanandani...

Karisma Kapoor Cannot Keep Calm As She Becomes A ‘Maasi’ Again, Shares A Rare Picture With Kareena

Being a maasi is the highest honour, a sister can ever get! While becoming a mother is a wonderful...

Priyanka Chopra Jonas Surprises Her Hubby, Nick Jonas All The Way From London [Video Inside]

It is often said that once the honeymoon period ends in a relationship, the reality strikes in and...

Unseen Picture Of Abhishek Bachchan And Aishwarya Rai Creating Lifetime Memory A Day Before Wedding

Fortunate are the ones, who find true love in life! Someone for whom you are their life’s Friday....

Miheeka Bajaj’s Perfect Wish For ‘Darling’ Hubby, Rana Daggubati On Completing 11 Years In Tollywood

Born on December 14, 1984, Ramanaidu "Rana" Daggubati is a celebrated actor of the Indian film industry, working...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: