Cars Samsung lansează Galaxy S20 FE (Supporter Version) - noobz.ro

Samsung lansează Galaxy S20 FE (Supporter Version) – noobz.ro

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


Galaxy S20 FE

Samsung lansează Galaxy S20 FE (Enthusiast Edition). Vorbim despre un smartphone din categoria flagship-urilor top quality care cuprinde toate inovațiile importante apreciate de fanii Galaxy. Acesta este disponibil acum la un preț accesibil treatment pornește de la 749 euro pentru modelul 5G.

Samsung a creat noul Galaxy S20 Admirer Version pentru a oferi experiențe de major care să satisfacă preferințele a cât mai mulți utilizatori. Producătorul a preluat funcții importante de pe seria Galaxy S20.

Printre acestea se numără un show potrivit pentru o navigare super fluidă, o cameră alimentată prin tehnologie AI, chipset avansat, conectivitate super-rapidă, o baterie ce rezistă întreaga zi, stocare extensibilă și un style top quality simplificat, pentru a crea noul Galaxy S20 Lover Edition.

Ce oferă Galaxy S20 FE

Telefonul vine echipat cu o cameră principală pro-grade și o cameră de selfie de 32MP bazată pe tehnologia tetra-binning. Acestea le permit utilizatorilor să surprindă instantaneu cea mai bună think about pentru rețelele sociale.

Cu senzorii mari de picture de pe Galaxy S20 FE, capabili de o procesare a imaginii din mai multe cadre, puteți realiza fotografii mai bogate și mai vibrante – chiar și în condiții de lumină. Procesarea imaginii din mai multe cadre, în modul nocturn cu integrarea cadrului AI, stabilizează imaginea automat în momentul înregistrării sau fotografierii unui subiect, astfel încât să vă puteți concentra asupra distracției.

Și, deși pot exista momente când distanța fizică poate fi un impediment, puternicul Space Zoom 30X de pe Galaxy S20 FE le permite utilizatorilor să se apropie suficient de mult pentru a surprinde fotografia dorită. Editarea și partajarea fotografiilor și a videoclipurilor este importantă pentru fani, astfel încât Galaxy S20 FE facilitează crearea și organizarea de fotografii și videoclipuri în timp actual.

Pentru a reflecta stilul personal al utilizatorilor

Galaxy S20 FE vine într-o selecție de șase culori vibrante pentru a se potrivi fiecărei atitudini, part și personalitate, cu elemente de structure caracteristice extrase din familia elegantă și subțire a lui Galaxy S20. Paleta de culori cuprinde Cloud Pink, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. De asemenea, are un efect de textură mată high quality, treatment reduce amprentele și petele.

Atunci când telefonul se află în centrul activităților de zi cu zi, totul, de la structure până la performanță, ar trebui să însemne o experiență extraordinară. Samsung a echipat noul Galaxy S20 Lover Version cu un procesor avansat și cu o conectivitate 5G, facilitând o experiență fără cusur.

Galaxy S20 Supporter Edition este dispozitivul ideal pentru o navigare sau o vizionare a unui videoclip fluidă, datorită ecranului său Infinity-O Super AMOLED de six,five inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Experiență de gaming avansată pe telefon

Cu conectivitate 5G și acces la Xbox Game Pass Best, utilizatorii se pot bucura de o experiență avansată de jocuri cellular. Galaxy S20 FE se conectează instantaneu la ecosistemul de produse Galaxy, precum Galaxy Buds Live și Galaxy Fit2.

Samsung a echipat noul Galaxy S20 Lover Version cu o baterie capabilă să reziste pe tot parcursul zilei. Bateria robustă de 4.five hundred mAH a lui Galaxy S20 FE, performanța puternică a procesorului și încărcarea super rapidă asigură o desfășurare a activităților continuă, lipsită de grija bateriei.

Întrucât viața poate fi imprevizibilă, Galaxy S20 FE prezintă o rezistență la apă și praf evaluată IP68. Mai mult decât atât, atunci când accidentele neprevăzute apar, utilizatorii se pot baza pe Samsung Treatment+, indiferent dacă dispozitivul prezintă un ecran crăpat, dacă telefonul a fost afectat la contactul cu apa sau dacă bateria existentă trebuie înlocuită.

Galaxy S20 FE

Galaxy S20 FE primește 3 generații de actualizări Android

Și pentru că tehnologia evoluează continuous, utilizatorii Galaxy primesc trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android (OS) care vor menține noul Galaxy S20 FE în actualitate prin intermediul celor mai recente servicii de securitate și funcții oferite de Samsung.

Începând cu 2 octombrie 2020, Galaxy S20 Enthusiast Edition va fi disponibil pe scară largă on the internet pe Samsung.com/ro, dar și în ofertele operatorilor și a retailerilor parteneri. Precomenzile pentru Galaxy S20 FE 5G și S20 FE sunt disponibile pe Samsung.com/ro din facts de 23 septembrie 2020.

SAMSUNG Care+

Pentru o viață lipsită de griji suplimentare, utilizatorii pot profita la greatest de noul Galaxy S20 FE cu ajutorul Samsung Care+. Aceștia pot opta pentru o sesiune de configurare personală cu Samsung Treatment+ Professional, asistență dedicată 24/seven prin telefon sau chat, costuri de reparații reduse pentru ecran-ul telefonului, o garanție extinsă și o acoperire pentru daunele accidentale. Adăugați Samsung Care+ în momentul finalizării comenzii de pe Samsung.com/ro.

Abonează-te la YouTube Noobz

|

Urmărește-ne pe Instagram

|

Dă like la Facebook Noobz

- Advertisement -

Latest news

Hardik Pandya Takes A Dip In The Pool With Daddy’s Boy, Agastya, Flaunts His Tattoos

Gone are the times when fathers used to be hesitant in expressing their love and care for their...

Anita Hassanandani And Ekta Kapoor Make ‘Pawri Ho Rahi Hai’ Video With Their Kids, Aarav And Ravie

Pregnancy is one thing that you cannot hide, no matter what. Similar was the case with Anita Hassanandani...

Karisma Kapoor Cannot Keep Calm As She Becomes A ‘Maasi’ Again, Shares A Rare Picture With Kareena

Being a maasi is the highest honour, a sister can ever get! While becoming a mother is a wonderful...

Priyanka Chopra Jonas Surprises Her Hubby, Nick Jonas All The Way From London [Video Inside]

It is often said that once the honeymoon period ends in a relationship, the reality strikes in and...

Unseen Picture Of Abhishek Bachchan And Aishwarya Rai Creating Lifetime Memory A Day Before Wedding

Fortunate are the ones, who find true love in life! Someone for whom you are their life’s Friday....

Miheeka Bajaj’s Perfect Wish For ‘Darling’ Hubby, Rana Daggubati On Completing 11 Years In Tollywood

Born on December 14, 1984, Ramanaidu "Rana" Daggubati is a celebrated actor of the Indian film industry, working...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: