Cars Windows ten: Schimbarea SECRETA de treatment Utilizatorii NU au...

Windows ten: Schimbarea SECRETA de treatment Utilizatorii NU au Stiut – iDevice.ro

-

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -


Windows 10 protector

Home windows teneste de departe cel mai well-liked sistem de operare pentru calculatoare, iar asta face din compania Microsoft unul dintre grupurile treatment controleaza o buna parte din experienta de treatment au parte oamenii care folosesc Computer system-uri. O noua actualizare pentru Windows ten a fost lansata de catre cei de la Microsoft modern, iar in cadrul sau compania a decis sa faca o schimbare secreta treatment are menirea de a ii proteja pe utilizatorii din toata lumea.

Home windows tenare eliminata de catre compania Microsoft o functionalitate care le-ar fi putut da mari batai de cap oamenilor din intreaga lume, iar asta in conditiile in treatment original ea a fost gandita ca o masura buna. Cei de la Microsoft au ajuns la concluzia ca functia care permite descarcarea de fisiere prin Home windows Defender poate aduce si malware in Computer-urile utilizatorilor, asa ca a decis sa elimine cu totul aceasta functionalitate in cel mai modern update pentru Home windows 10.

Home windows 10: Schimbarea SECRETA de treatment Utilizatorii NU au Stiut

Home windows 10nu ii mai lasa pe oameni sa descarce fisierele Windows Defender de oriunde de pe world-wide-web, iar Microsoft este convinsa de faptul ca asta va encounter sistemul sau de operare mult mai sigur pentru viitor. Cand a fost descoperita problema de catre diversi cercetatori in securitate informatica, cei de la Microsoft au spus ca desi Windows Defender poate descarca malware in Home windows ten, ar trebui totusi sa il recunoasca, si sa il blocheze imediat pentru a proteja utilizatorii.

“Odată cu lansarea ieri a versiunii 4.18.2009.2- a clientului Home windows Defender Antimalware, BleepingComptuer a descoperit că Microsoft a schimbat încă o dată în liniște caracteristicile MpCmdRun.exe.De această dată, Microsoft a eliminat capacitatea de a descărca fișiere prin intermediul utilitarului de linie de comandă MpCmdRun.exe. Utilizatorilor care încearcă să descarce un fișier folosind MpCmdRun.exe li se va afișa o eroare treatment indică „CmdTool: argument de linie de comandă nevalid”. Opțiunea din linia de comandă -DownloadFile a fost deja eliminată din ecranul de ajutor.”

Windows 10nu prea a facut asta pentru multi, astfel ca in remaining Microsoft a luat decizia sa elimine acea functionalitate pentru a nu genera probleme nedorite pentru oameni, asa cum s-a intamplat cu multe actualizari lansate in trecut. Asta experience din Windows ten un sistem de operare care ramane cu foarte multe probleme, si de aici vin foarte multe intrebari cu privire la ceea ce ar trebui sa ofere de fapt Microsoft pentru clientii sai din toata lumea pentru a ii tine in siguranta.

Windows 10va avea Oct 2020 Update lansat chiar in cursul lunii viitoare, si asta va aduce pentru utilizatori schimbari foarte interesante de care cu totii se vor putea bucura, inclusiv aceasta modificare menite sa-i protejeze.

- Advertisement -

Latest news

David Beckham’s Wife, Victoria Beckham Wishes Their Son Brooklyn Beckham On His Birthday [See Photo]

Legendary footballer, David Beckham and iconic fashion designer, Victoria Beckham are one of the most admired and followed...

Shawn Mendes’ Birthday Wish For Ladylove, Camila Cabello Proves How Much He Loves Her

Falling in love is one of the most priceless feeling. From star gazing to sending cute messages to...

Anita Hassanandani Shares A Playtime Video With Her Son, Aarav Reddy, Showers Him With Kisses

The journey of being a mother is a magical one, filled with God's beautiful miracles. The nine-month pregnancy...

Saba Ibrahim Shares Unseen Wedding Picture Of Her Parents, Sharmila Tagore And Mansoor Ali Khan

The world of glam and glitz is filled with eternal love stories. We have seen many couples' everlasting...

Ankita Bhargava’s Daughter, Mehr Gives A ‘Love Bite’ On Her Hand, The Actress Shares A Glimpse Of It

Motherhood is all about understanding your little one's unsaid words and keeping their needs before yours. The moment...

Pak-China poverty eradication by setting up a platform

On Tuesday, Dr. Sania Nishthar, Prime Minister Imran Khan’s special assistant and Nong Rong, Chinese Ambassador to Pakistan, had...

Must read

You might also likeRELATED
Recommended to you

%d bloggers like this: